TV shows recommendation

Hi sweeties. Jak se máte? Co prázdniny? Já jsem měla tenhle týden odpolední a vůbec nic jsem nestíhala. Jdeš ve dvě do práce, přijdeš v deset, v půl dvanáctý usneš, vstáváš kolem desátý/devátý, ležíš, jíš a jdeš zase do práce. Takže big shout out pro rodiče. Protože do toho všeho vařit, uklízet a celkově zařídit, aby se vaše rodina měla dobře? Jak? Jak to rodiče dělají? Takže myslím, že by jsme jim všichni měli dát najevo, jak moc si toho všeho vážíme.
No a pro ty z vás, co mají vážně volno, mám tu pro vás typy na nějaký seriály. Já sama teď žádný nestíhám, tak o nich aspoň budu mluvit :D. Budu se snažit vybrat od všeho něco, třeba vás něco zaujme. A jsou v tomzahrnuty i ty naprosto basic (ty, o niž mluvím 24/7) ale i ty, o kterých moc nemluvím. Třeba vám to pomůže nějak zabít čas :D. No dobře, tenhle článek píšu hlavně proto, že ráda mluvím o věcech, co mám ráda :D.
Have a good weeek, love you guys :*
Gilmorovy děvčata
Když pomyslím na tenhle seriál, většinou si vzpomenu na podzim. Ale myslím, že léto je skvělý čas, kdy si děvčata pustit. A jelikož to má sedm/osm sérií, možná se vám to do toho podzimu i protáhne. A proč na to koukat? Tak za prvý, jsou to Gilmorovy děvčata, duh. Za druhé: Jess Mariano a Luke. A ty vedlejší důvody: je to vtipné, má to skvělé popsané rodiné vztahy, skvělá přátelství a vztahy. Pro některé ty páry se vám zlomí srdce, fakt. A hlavně to skvěle ukazuje životní cestu dvou nejlepších kamrádek, a já to prostě miluju. Jestli jste se na to ještě nikdy nekoukli celý, rozhodně doporučuju :3 

Přátelé
Tohle jste prostě museli čekat, ne? Důvodů, proč nato koukat je hodně, ale hlavně jsou to prostě Přátelé, jasný? Má to krátké díly a dá se na to koukat pořád dokola. Je to vtipné a někdy strašně sladký a někdy zase strašně ulítlý a vy si někdy říkáte, to snad není možný. A zase to skvělé ukazuje vyrůstání a přátelství. A některé ty vztahy tam jsou prostě tak moc skvělé (eh, Monica a Chandler, eh). Jak jistě víte, postavy si nejde nezamilovat. sou tak strašně ztřeštení a hloupí ale zároveň hodní a skvělí. Prostě si udělejte něco pro sebe a koukněte se na to, jo? Já vím, že chcete :D. A je možné, že to už někteří z vás znají nazpamět (ne? jenom já? :( ),tak potom se přitom dá skvěle uklízet nebo dělat jiné produktivní věci :D.

One tree hill
Nemůžu si vzpomenout na český název, jestli to vůbec nějaký český název má :D. O tomle sewriálu moc nemluvím, protože jsem ho nedokoukala celý. Ne, že by se mi nelíbil, ale potom už jsem na to neměla moc času a halvně moc drama :D. Ono to je  v podstatě takovej ten typickej seriál z prostředí americký školy s hodně romantiky a drama. Takže myslím, že úplně ideální na léto. A je to i docela dlouhý, ale hlavně je to ukončený,takže se na to můžete podívat celý a nemusíte potom čekat na další díly. Já se na to začala koukat protože tam hraje Chad Michael Murray a já mám na něj z dětství pořád trochu crush :D. A co mě donutilo koukat je rozdhodně vztah mezi Hayley a Nathanem, protože relationshipn goals! :3 A taky Brooke, protože ta holka je neuvěřitelná! 

Vikings
Teď přejdeme z real prostředí do fantasy. Vikingové jsou další seriál,který sjem nedokoukala ale mám docela chuŤ v něm zase pokračovat, tak uvidíme. Je to docela drsný, temný, ale i tak  prostě skvělý. Mám ráda tyhle historický, fantasy věci, takže pro mě byl tens eriál jako stvořený. No dobře, hlavní důvod, proč mě to tak zaujalo, je Ragnar :D. Portože prostě Ragnar Lothrbrok je bůh, jasný? No dobře, to asi úplně ne, ale rozhdoně to je m,ůj typ :D.  Jeden z důvodů, proč jsem toho nechala bylo, že on tam potom stárnul a už to nebylo úplně o něm a hlavbně se tam něco stalo (Athelstan), co se mi vůbec nelíbilo, tak jsem prostě přestala :D.Ale jestli vás ythle věci taky baví, nebo prostě chcete uniknout horku, rozhodně doporučuju. 
Lucifer
Za tohle rozhodně může Supernatural. Protože od čtvrté série jsem naladěná an tuhle "boží vlnu" a docela mě zajímají andělé a Lucifer a bůh a tak. A tady ten seriál je naprosto dokonalej. Lucifer se prostě rozhodně, že toho má dost, uteče na svět a dělá detektiva. A možná to zní hloupě ale já to miluju :D. Protože Lucifer je vtipnej a zásadovej a ironicky docela lehce pochopitelnej :D. Rozhodně vyzkoušejte, má to teprve dvě série po 12/13 dílech a ta druhá myslím pořád běží, takže toho ani není tolik. Já jsem teď v půlce druhé série myslím, a nemůlžu se dočkat až budu mít čas se k tomu vrátit. 

Agents of S.H.I.E.L.D.
Pokud jste z mé staré adresy tak už víte, že jsem podstatě osmiletý dítě a že miluju Marvel.Takže asi nebude žádným překvapením, když vám doporučím seriál, kde jsou superhrdinové, řešení případů, Coulson a neustálé narážky na Avengers :D. Má to akci, romatiku, skvělé postavy a superhrdiny, co potřebujete víc? A taky, Fitz a Simon jsou ti nejroztomilejší vědci na světě (sorry Bruce :D) 

Supernatural
Nemohla jsem vás zklamat :D. Já vím, že ej to dlouhý a náročný a ne pro každýho ale prosím, prosímzkuste to. Ale varuju vás, bude vás to stát čas, nervy, sociální život a občas i srdce :D. 













  

Komentáře

  1. Gilmorovy děvčata jsem sledovala jako menší, stejně tak Přátele :D To jsou srdcovky. No, já teď ujíždím spíš na věcech jako Stranger Things, Mr. Robot a tak, psala jsem o tom na blogu samostatný článek :D
    Lucifera mi doporučoval přítel, tak bych se na něj už měla podívat :D

    OdpovědětVymazat
  2. Gilmorova děvčata mi přesně také připomínají podzim, nevím proč..asi jsem na ně koukala vždy na podzim :D Super tipy, třeba některé vyzkouším.

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Když vidím Gilmorova děvčata, taky se mi vždycky vybaví podzim :D! Ale Lucifera asi zkusím,i když těm seriálům moc nedávám :D.
    Jinak s tou prací, vidím to u ségry, která před nedávnem nastoupila do práce, klobouk dolů rodičům :).

    OdpovědětVymazat
  4. Tak za mě Gilmorky a Přátelé, obojí znám zpaměti a miluju!:)
    Jinak je teda škoda, že ses přestěhovala na blogspot, ale tak dobře no:D Překousnu to:D
    A v pracovním procesu jsem taky, i když letos jsem si zařídila volno:D

    OdpovědětVymazat
  5. Gilmorky! Luke a jeho hlášky, prostě topová záležitost. Polovinu seriálů neznám, ale třeba Vikingy jsem tady fakt nečekal, to je super seriál, dost brutální :). Za mě palec nahoru.

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi, jak začínáš v úvody, co prázdniny? Já chci prázdniny =( =D Ale bohužel nemám..
    No seriály nestíhám a to vůbec. Každopádně na přátelé koukám v tv, když dávají i když díly spíš opakují a dcl jsem si je oblíbila.
    Supernatural .. stydím se ale nové série nesleduji.
    Vikingy se líbí bráchovy, prý super seriál, asi bych to měla zkusit. =D
    Já teď dokoukávala seriály, co končí jako Bones a Teen Wolf.

    OdpovědětVymazat
  7. Vikings a Supernatural jsou moje lásky :D SPN už jsem ovšem dlooouho neviděla, trochu mě to mrzí. Na Vikingy čekám na další sérii, ale po té tragické události už to není ono, což je škoda :( O Luciferovi a SHIELDU jsem přemýšlela, možná se do toho vrhnu někdy XD

    OdpovědětVymazat
  8. Díky tobě si udržuju obecnou představu o seriálech a děsím se dne, kdy o nich přestaneš mluvit. Takže ...
    Já si stále říkám, že si pustím ty poslední díly, ale stále jsem to neudělala. Chtěla jsem se zeptat, četla jsi knížku Jednoho dne, možná od Lauren Graham? Aspoň bych si o ní mohla s někým popovídat.
    Přátele jsou klasika. Kdo by je nemohl vidět?
    Na Lucifera se chci podívat už nehorázně dlouhou dobu. Vlastně od té doby, co mě tak trochu nevědomky inspiroval spolužák. A myslím, že teď o prázdninách bych mohla. Musím si najít nějaký seriál.

    Andey
    lifeis-beautiful.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  9. U mě prázniny jsou zatím pracovní, naštěstí už jen 3 dny a pak mám týden tábor, ale pak mě to čeká zase. Já mám většinou jen ranní od 8-14, ale výjmečně zítra mám odpoledko, tak se mi moc nechce :D nicméně já se k seriálům nemůžu totálně dokopat...přátelé sleddoval taťka, ale já nevím jsem spíš na filmy a knížky :D :)

    www.lifebynikys.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tak abych řekla pravdu, viděla jsem ze zmiňovaných jenom pár dílů Přátel a ty ostatní vůbec nejsou pro mě. Já totiž nemám ráda fantasy, nemám ráda romantiku a nemám ráda ani Marvel :D Takže bohužel.. Já sleduji věci jako the Walking Dead, Sherlock, Bones, Dr. House, Cold case nebo Graceland :)

    OdpovědětVymazat
  11. z tychto som videla iba Priatelov a Lucifera a musim povedat, ze na Lucifera som sa celkom namotala :D uz aj celkom netrpezlivo cakam na dalsiu seriu.

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduju jen Gilmorky a Přátelé a oba dva seriály patří k mým nejoblíbenějším :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Okomentovat