Summer vibes

Ahojky, jak se máte? :) Co děláte v tak krásnou prázdninovou sobotu? :) Já si pořádně užívám volného dne, čtu si a většinu času trávím na youtube :D Mám strašně dobrou náladu a strašně jí chci šířit dál, takže tady pro vás mám seznam letních písniček. Teda, oni asi nejsou úplně letní ale jsou to písničky, které si poslední dobou pouštím pořád dokola a mají podle mě takovou letní náladu.
A ano, všimli jste si dobře, že je tam spousta kluků z One Direction, asi jsem si nějak na ty jejich nový věci zvykla, či co :D
Co teď posloucháte vy? :) A znáte některou z těhle písniček? :)
Currently reading: Krvavé ostří - miluju, miluju Celeanu, okay?



















Komentáře

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Sobotu trávíme stejně. Taky čtu, jsem na počítači. Jednoduše řečeno - válím se. Asi tak jednu dvě písničky znám, jinak jsou všechno pro mě novinky. Teď hodně poslouchám George Ezru, Melanie Martinez a Twenty One Pilots.
    Ke Krvavém ostří jsem se ještě nedostala.

    Andey
    lifeis-beautiful.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Most Girls se mi moc líbí, hlavně jsem si oblíbila Hailee díky jednomu filmu :) A Boys mám taky ráda, hlavně díky tomu klipu :D Charli XCX je totiž úžasná :D

    OdpovědětVymazat
  4. jeeej, dakujem velmi pekne za tipy na pesnicky, aspon mam nejake nove, co budem pocuvat v aute cestou do Chorvatska :D ja som si od jedneho z chalanov z One Direction najviac oblubila Sign of the Times, to je podla mna krasna pesnicka <3

    OdpovědětVymazat
  5. První tři písničky miluju! Hailee je moje oblíbenkyně, nejen jako zpěvačka :) Bad Liar od Seleny je klasika, též zbožňuju. Věci od kluku z 1D se mi líbí víc, než když zpívali spolu :D Od Macklemora se mi líbí hlavně klip s babí :) Super typy!

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelý výber. :) Vďaka za tipy. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Super výběr, hlavně Harry je moje srdcovka :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak hudební vkus máme teda naprosto rozdílný. Já třeba nemám vůbec ráda 1D (a to ani dohromady ani zvlášť) a jsem na takovou míň "elektrickou" hudbu a spíš na přirozený hlas a také nemám ráda takové ty remixy a tak. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem se v sobotu vracela z tábora, takže jsem vyprávěla rodině snad celý den mnoho zážitků :D :) jinak písničky jsou pro mě nové, taky díky za tipy!

    OdpovědětVymazat
  10. mne sa páči pesnička od Liama Payne tuším sa volá Strip that down (nie som si istá:D). je neskutočne super.
    máš zaujímavý vkus na hudbu, väčšinu z tohto ani nepoznám:D
    http://oneordinarygirl.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Most girls je naozaj perfektná pieseň! Ja som však teraz vďaka Spotify odhalila aj iné skvelé letné hity, ktoré neustále počúvam :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  12. WOW Great post!
    follow or follow? let me know
    fashion-lovely-look.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat