Kiss, Marry, Kill - book edition

Ahoj, jsem tu s trochu netradičním článkem, který jsem chtěla už dlouho napsat. Jedná se o tag, který se často vyskytuje v podstatě všude, a nejenom pokud jde o tuto knižní verzi. Všichni tuhle "hru" znáte, všichni jste ji určitě někdy hráli, nebo hrát budete. A pokud nevíte o co jde, v podstatě jsem si na papírky napsala jména různých postav z různých knížek, dala jsem je do misky a vždycky jsem si vytáhla tři, a pak jsem se rozhodovala, koho z nich bych si vzala, zabila, nebo políbila :D
 Já tuhle hru zbožňuju (jako by to opravdu mohla být pravda :D), a byla to strašná sranda, takže čekejte verzi s hrdiny ze seriálů :D. Ale taky to bylo extra těžký :D.
Nikdo mě neoznačil, takže ani já nebudu nikoho označovat, ale byla bych ráda, kdyby jste to taky zkusili :). A dejte mi do komentářů vědět, co by jste udělali vy :D.  A udělala jsem trochu twist a přidala i holčičí jména (protože vzít si Elizabteh Bennet by bylo heaven, let´s be real here!). A snažila jsem se dávat i postavy co nemám ráda, abych to neměla tak jednoduchý ale pak mi došlo, že není nic těžšího než si vybírat, koho zabít ze Skleněného trůnu, so, here we go.
PS: Fanart, kterou jsem použila, jsem našla na Google a je těžký najít autory, takže jenom aby jste věděli, že tyhle masterpieces nejsou ani náhodou moje :)
Hope you are having a great time! 

August (Divoká píseň), Levi (Fangirl), Isabelle (Nástroje smrti)
(Levi vpravo)
Oh bože, co jsem si to udělala? První trojice a já se proklínám. Co mám asi teď dělat?! Leviho zabít nemůžu, protože je to ten typ kluka, kterýho si prostě vezmete. Jakmile ho potkáte, tak víte, že s ním budete už napořád. Takže marry Levi. A teď co, hmm. Isabellu bych ani zabít nemohla, není to u mě fyzicky možný :D. A myslím, že bude líbat sakra dobře, okay. Kiss Isabelle. Ale já Augusta nechci zabít, nezáleží na tom, co nebo kdo je, nezaslouží si to. Ale dejme tomu, že jsem to udělala třeba kvůli záchraně světa, right? Kill August :(

Kell (Temnější tvář magie), Alec (Nástroje smrti), Dorian (Skleněný trůn)
( Dorian)
What the hell? Oprava, nehrajte tuhle hru, je stupidní :( :D. Vezmu si Doriana, protože si myslím, že by byl skvělý manžel a otec a čte a bojuje a má rád zvířata a vypadá jako Ian Somerhalder akorát mnohem mladší :D. No a teď fakt nevím. Asi políbím Kella a zabiju Aleca, protože by mě stejně nechtěl líbat a pak by mě Magnus zabil, takže je to vlastně bud já nebo Alec. Tohle bylo strašný :D.

George (Harry Potter), Finch (Všechny malé zázraky), Augustus (Hvězdy nám nepřály)
(Fred a George)
Kdyby to byl Fred, bylo by to extra smutný ale zároveň docela vtipný. No ale vezmu si George, protože být součástí Weasley family musí být strašně super.  No a asi políbím Finche a zabiju Augusta, a kdybych vysvětlila proč, byl by to spoiler.

Quentin (Papírová města), Rhy (Temnější tvář magie), Chaol (Skleněný trůn)
(Rhy)
Byli časy, kdy bych si bez výjimek vzala Chaola. Taky bych ho po třetím a do půlku čtvrtého dílu zabila, ale teď ho asi políbím :D. Vezmu si Rhye/a?, because he is my baby and he needs to be protected! A zabiju Quentina, promiň :(

Simon Spier (Probuzení Simona Spiera), Jace (Nástroje smrti), Louisa (Než jsem tě poznala)
  
(Louisa)
Huh, teď fakt nevím :D. Tak před rokem ještě bych si vzala Jace, teď ho asi zabiju :D. Ne zabiju, spíš jako někam zamknu. Žádný zabijení se tady dít nebude :D. Vezmu si Louisu, protože  je naprosto skvělá a vtipná a super weird (a hraje jí Emilia, so). A políbím Simona, to by mohla být sranda :D.

Král Adarlanu (1-3 díl Skleněného trůnu), Will (Než jsem tě poznala), Aedion (Skleněný trůn)
(Aedion)
Tohle je rozhodně to nejlehčí rozhodování ever. Zabiju Krále Adarlanu, protože jsem normální. Políbím Willa, mohl by to umět dost dobře :D. A vezmu si Aediona, bez debat. Aedion je láska mého života, chtěla bych ho prostě vytáhnout z knížky a doopravdy si ho vzít, i když to zní dost šíleně :D.

Feyre (Dvůr trnů a růží), Lysandra (Skleněný trůn), Fred (Harry Potter)
(Lysandra)
Vezmu si Lysandru, because she is a queen, okay?!  Políbím Freda a zabiju Feyre. Jsem teprve v prvním díle ale moc mi k srdci nepřirostla, uvidíme co dál :D

Manon (Skleněný trůn), Sebastian/Jonathan (Nástroje smrti), Voldemort (HP)
 
(Manon)
Tohle je vtipný :D. Sebastiana a Voldemorta jsem tam dala abych tam měla někoho zlýho, no tak nakonec budu muset jednoho z nich políbit :D. Vezmu si totiž Manon, i když myslím, že bych nepřežila ani první noc :D. Ale miluju jí a má Abraxose, takže tak :D. Políbím Sebastiana. To by mohl být docela zážitek. A zabiju Voldemorta, ne úplně proto, že je čirý zlo ale taky proto, že si neumím nic jinýho představit :D. 

Celeana (Skleněný trůn), Ari (Arisoteles a Dante objevují záhady vesmíru), Darcy (Pýcha a předsudek)
(Ari a Dante)
Políbím Celeanu,protože bych s ní asi nevydržela, kdybych si jí musela vzít :D. Nebo spíš, ona by mě brzo zabila :D. Vezmu si teda Ariho, ale nechám ho si dělat s Dantem co bude chtít :D. A tohle asi bude ten nejmíň populární názor co kdy budu mít, ale zabila bych Darcyho :D. Popravdě moc nevidím, co na něm všichni mají :D. Třeba změním názor až si to přečtu podruhý ale nevím nevím :D.

Jeřáb/Rowan (Skleněný trůn), Charlie (Ten kdo stojí v koutě), Elizabeth (Pýcha a předsudek)
(Elizabeth)
Jak už jsem říkala, vezmu si Elizabeth (duh). A teď je to strašně těžký, fuj :D . Zabiju Jeřába, přesto že jsem si ho teď ve čtvrtém díle dost oblíbila, protože žádná jiná možnost není. A políbím Charlieho a potom ho budu dlouho, dlouho objímat. 

Tamlin (Dvůr trnů a růží), Rhys (Dvůr trnů a růží), Dante (Ari a Dante)
(Rhysand)
Easy peasy. Zabiju Tamlina, políbím Danteho a vezmu si Rhyse. Kdyby byl život takhle jednoduchej :D

Komentáře

  1. Na tady tu hru jsem vždycky ráda koukala na youtube :D, ale co koukám tady tak některé postavy neznám :D ale třeba Willa z než jsem tě poznala bych si vzala :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som tú hru vôbec nepoznala, ale podľa článku to znie naozaj zaujímavo! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tahle hra je vtipná :D!

    thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. dost dobry tag :D aj ked teda niektore z knih, z ktorych si tu mala postavy, som nepoznala, takze som nie uplne vedela tvoje dovody na tu ci onaku odpoved. ale to, ze pobozkat a potom dlho objimat Charlieho z Ten kdo stoji v koute, s tym absolutne suhlasim.

    OdpovědětVymazat
  5. Hru znám z YT, ale takhle na blogu jsem ji ještě neviděla :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hru z nám z youtube, to je klasika, ale knižní edici tedy vidím poprvé a musím říct paráda, to musím někda s kamarády zkusit!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tohle jsem ještě nikde neviděla. Kde to bereš? Někdy je to úplný oříšek. Jsem ráda, že jsem nějaké postavy znala. A asi bych na pár věcí odpověděla jinak.

    Andey
    lifeis-beautiful.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Skvelý článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je super článek. Hru znám z youtube apod., ale takto na blogu ji vidím poprvé. Nicméně opravdu super nápad :) A úplně tady ty postavy neznám, jen některé :D

    OdpovědětVymazat
  10. Božíí. =D =D Sice 98% postav neznám =D =D i tak jsem se pobavila. =D
    Z těch co znám a měla si je tu bych si vzala Jace, políbila Leviho a zabila Voldemorta. =D =D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat