My máme rádi víno,.....

Nechápu, proč si lidi myslí, že když jedete na dovolenou, vrátíte se automaticky odpočatí :D. Já jezdím pod stan, takže se nevyspím, koupu se ve špinavý vodě, sprchuju se tak jednou za pět dní, žeru naprostý nechutnosti, cestuju a furt jenom piju :D. Jak po tomhle může být člověk odpočatej?! :D Neberte mě špatně, miluju tenhle týden v roce, kdy s Miloušema vyrazíme kempovat, fakt jo. Ale vždycky potom bych potřebovala tak tři dny prospat :D.
Ale je fakt, že jsem se dobře zregenerovala. Brigáda mě ubíjela a vidět se znovu s lidmi, který jsou pro mě strašně důležitý a slavit s nima narozeniny a to všechno na perfektním místě mi hodně vylepšilo psychiku. Celkově mám pocit, že tyhle prázdniny mé psychice hodně pomohli, ale o tom zase jindy.
Thank you for reading, love you to the moon and back :*
Už v prváku jsme se s Miloušema chtěli jet podívat na Moravu. Vždycky v létě totiž vyrážíme do kempů pod stan a jelikož milujeme víno, naše srdce nás tam vždycky táhla. No ale dostali jsme se tam až letos. Jeli jsme na Pálavu, do kempu Merkur, blízko Mikulova.
Vyráželi jsme v pondělí. Nejdřív jsem musela z toho našeho konce světa jet autobusem do Jihlavy, kde mě holky nabrali. Miluju to, že má jedna z nás auto, život je najednou hned jednodušší :D. Možná jsem blázen,ale na dovolených miluju hlavně to cestování. Okamžiky, kdy sedím s Miloušema v autě a vyřvávám velmi falešným hlasem velmi chytlavé písničky, jsou moje nejoblíbenější. Po cestě jsme se zastavili na oběd v Třebíči, a mezitím několikrát zabloudili :D. V tu chvíli jsem byla ráda, že je auto plné holek, protože jsme to zvládali docela v klidu. Zatímco chlapi, alespoň ti v mém okolí, jsou vždycky strašně nevrlí a nervózní.
Po menším výletě jsme museli ještě vyrazit do Brna, kde jsme měli nějaké zařizování (general life update očekávejte brzo). A tam jsme se samozřejmě taky ztratili :D. Ale tady už to bylo víc vysilující, protože jsme měli určené časy a už jsme byli naprosto vyřízené. Do kempu jsme dorazili asi až kolem sedmé/osmé. V tom samém kempu byli už od pátku moji rodiče se ségrou a mamky kamarádkou, takže nám dali najíst a ještě nám postavili stan :D. Zbytek večera jsme strávili oslavou našich narozenin (nějak jsme je všechny během maturity nestihli oslavit) a jídlem.
Druhý den jsme (většina z nás :D) byli vzhůru už v hříšnou hodinu, takže jsme se stihli hned vykoupat a ještě v docela rozumnou hodinu vyjet na výlet. Odpoledne jsme zase museli něco zařizovat ale mezitím jsme se jeli vykoupat na Brněnskou přehradu. A rozhodně je to moje nové nejoblíbenější místo . Zbytek dne v podstatě probíhal naprosto stejně, akorát nás v noci vzbudili nějací idioti (myslím, že to bylo v ten den), kteří zaparkovali autem přímo vedle nás a naprosto nechutně hlasitě pouštěli nějakou muziku. A pak nám málem najeli do stanu. Když jsme na ně s kamarádkou vylítli, došlo nám, že jako matky budeme strašný :D.
Ve středu jsme vyrazili na nákupy a na prohlídku Mikulova. To město je naprosto skvělé. Strašně krásný a všude víno. Akorát jsme zaparkovali někde u nějakých bytovek a pak jsme museli obejít celé město, než jsme ho našli :D. Jinak jsme si zašli i na vyhlídku (ty schody, ble :D) a na zmrzlinu, která nebyla zas tak dobrá. Ponaučení? Nekupujte si zmrzlinu u stánku co prodává zároveň i kebab -radši si kupte ten kebab :D.
Na večer jsme měli naplánovanou plavbu lodí. A ta nejlepší část? Když zaplatíte tu cestu, vína máte kolik vypijete :D. A bylo to skvělý, naprosto. Jeli jsme v šest a objeli jsme kolečko okolo kempu a vesnice Pasohlávky a byla jsem naprosto unešená. Byl to jeden z těch momentů, kdy jste si opravu jistí, že žijete. Chápete, co myslím? Jeden z těch momentů, co se vám okamžitě vyryje do srdce.
Po plavbě jsme vyrazili za našima a potom na místní diskotéku, pokračovat v oslavování. Ten večer, když jsem asi v jednu ráno padla do postele, jsem konečně dobře spala.
(pro více skvělých západů a východů slunce mrkněte sem :)
Čtvrtek měl být pohodový den. Vyvalený u vody, projít si kemp, zajít si na jídlo a tak. Jo jenže to by lidi nesměli bejt blbý. Mezi stromem a stanem jsme měli uvázanou šňůru a na tom pověšený plavky a ručníky. Ráno tam ale žádný plavky nebyly. Ano chápete správně, někdo prostě ukradl čtyři holčičí plavky. Doteď mi to hlava nebere :D.Tak jsme vyrazili zase do Brna, tentokrát do nákupáku. Jeli jsme až odpoledne, předtím jsme leželi a obědvali, takže jsme se zase vrátili až kolem pátý. Pořád jsme se mohli vyvalit u vody, ale ten čas, kdy bylo venku naprosto nesnesitelně a který přímo volal po koupání jsme strávili v autě. A večer jsme vyrazili na letní kino. Dávali zrovna Troškovi Strašidla a nevím no, takovej ten film, u kterého rádi vypnete mozek :D. Ale bylo skvělý koukat se na film pod širým nebem, křoupat brambůrky a pít víno (já nejsem alkoholik, fakt ne, ale Morava je Morava :D).
V pátek jsem potom vyrazila s našima domů. Týden jsem si strašně moc užila.S Miloušema jsme se hlavně už dlouho neviděli a když jste zvyklí s někým trávit skoro každý den, nevidět se skoro dva měsíce je dost. A jsem i ráda, že jsem to rovnou spojila i s dovolenou s našima. Normálně jezdím odděleně s Miloušema a potom s rodinou, ale letos to vyšlo takhle. Což nebylo úplně špatný, hlavně když do mě furt cpali nějaký jídlo :D.  

Komentáře

  1. Je super, že jsi si to užila. Pod stan mě nikdo nedostane a jsem ráda, že to kamarádi pochopili. Taky se nimi dva měsíce nevidět je něco, takže jsme uspořádali piknik a v pondělí jedu za kamarádkou domů, jelikož je úplně švorc.
    Na Moravě jsem byla jednou s rodiči a Brno je naprosto šílený. Víno mi nechutná radši to pivo.

    Andey
    lifeis-beautiful.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    promiň že otravuju, ale nevíš, kde se zbavím ověřování komentářů? Sice jsem zaškrtla v nastavení "ověřovat pomocí slova: ne", ale pořád to nespolupracuje :/

    OdpovědětVymazat
  3. To jsem sice zaškrtla, ale stejně, když se odhlásím, stejně to po mně pořád chce ověřování :( Taky to po tobě chtělo ověřování když jsi mi naposledy přidávala komentář? Doufám, že mají "jenom" dlouhé vedení, jinak už nevím :/

    OdpovědětVymazat
  4. V pohodě jenom jsem potřebovala vědět, jestli to blbne jenom mne :D

    OdpovědětVymazat
  5. Michelle, tak to je super, že sis prázdniny užila! A tak to má být! Mimochodem máš moc krásný nový blog.

    OdpovědětVymazat
  6. Jé a já se zrovna dneska ze stanování vrátila! :) A ani nevíš, jak moc unavená jsem - ale zároveň i odpočatá, protože jsem tam byla s mýma oblíbenýma lidma, pili jsme a užívali si poslední dny léta ♥ Ono jako jednou za rok potřebuju jet někam k moři, do hotelu s all inclusive, ale na klasický stanování po Čechách, hnusný sprchy to prostě nemá! :D

    OdpovědětVymazat
  7. já chci taky kamarády, se kterýma bych jela kempovat

    OdpovědětVymazat
  8. Ja si tiež nikdy na dovolenke extrémne neoddýchnem. :) Krásne fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  9. To zní božsky taková kempovací dovolená... v Mikulova jsem byla taky, ale teda ne pod stane, ale bydleli jsme na faře a vína jsme teda vypili taky požehnaně :D

    www.double-claire.blogspot.cz | GIVEAWAY o nálepky na notebook

    OdpovědětVymazat
  10. Také máme rádi víno, proto jezdíme každý rok na dovolenou na Moravu :-) . Návštěva sklípku tak nemůže chybět :-D . Přes den chodíme na procházky po památkách nebo po přírodě a večer, nebo spíš v noci jsme rádi, když vylezeme ze sklípku a najdeme náš stan :-D .

    OdpovědětVymazat

Okomentovat